Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

YOGASTUDIO DRENTHE

YIN YOGA en HATHA YOGA

ACCESS BARS CONCIOUSNESS                                 MASSAGES                                   BACHBLOESEM-THERAPIE

Blog

view:  full / summary

De effecten van Yoga

Posted on August 7, 2013 at 11:14 AM Comments comments (7)
Eindelijk!
Een langverwachte droom gaat deze zomer in vervulling: de bovenétage van het huis is dan geschikt en mooi gemaakt voor het geven van Yogalessen. 
Het doorgeven van de kennis van Yoga is een wens die in de loop van mijn leven steeds sterker is geworden; omdat het mijzelf zoveel heeft ondersteunt  en gesterkt in moeilijke tijden en het altijd hulp bied op de meest onverwachte en lastige momenten, is het iets wat ik graag wil delen. Het is op den duur een manier van leven geworden. 

Heel practisch: het leren dat er bijvoorbeeld een koppeling bestaat tussen de ademhaling en het denken is al zo'n mooi gegeven; als je denken onrustig of in de war is, of in paniek en angst dan kan een rustiger ademhaling daar al verbetering in brengen. 
Het denken beheerst de ademhaling, dus dan begrijp je ook wat het effect is van hyperventilatie. Er ontstaat paniek. Rustige ademhaling geeft een rustig denken. 
Dat is iets dat je in de les leert beheersen.
Na de les voel je je rustiger en minder moe dan daarvoor!

Arati/ Marijke

De effecten van Yoga.

Posted on May 16, 2013 at 10:05 AM Comments comments (11)
Eindelijk!
Een langverwachte droom gaat deze zomer in vervulling: de bovenétage van het huis is dan geschikt en mooi gemaakt voor het geven van Yogalessen. 
Het doorgeven van de kennis van Yoga is een wens die in de loop van mijn leven steeds sterker is geworden; omdat het mijzelf zoveel heeft ondersteunt  en gesterkt in moeilijke tijden en het altijd hulp bied op de meest onverwachte en lastige momenten, is het iets wat ik graag wil delen. Het is op den duur een manier van leven geworden. 

Heel practisch: het leren dat er bijvoorbeeld een koppeling bestaat tussen de ademhaling en het denken is al zo'n mooi gegeven; als je denken onrustig of in de war is, of in paniek en angst dan kan een rustiger ademhaling daar al verbetering in brengen. 
Het denken beheerst de ademhaling, dus dan begrijp je ook wat het effect is van hyperventilatie. Er ontstaat paniek. Rustige ademhaling geeft een rustig denken. 
Dat is iets dat je in de les leert beheersen.
Na de les voel je je rustiger en minder moe dan daarvoor!

Arati

Rss_feed